Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Wie wij zijn?

Wij, Brigitte en Roger, zijn twee mensen die ons hart verloren in India. India, een land vol tegenstellingen. Een land vol kleuren en geuren.

Via de Vzw De Vreugdezaaiers hebben wij in Cochin, Zuid - India een financiële adoptiedochter. Bij ons eerste bezoek in het voorjaar 2005 stonden we beiden sprakeloos bij het zien van de enorme noden in het weeshuis waar Anjitha, onze sponsordochter, woont.

In samenspraak met Sister Justin, de toenmalige Moeder Overste, hebben wij de situatie geëvalueerd. We vertrokken met de belofte om de financiering van nieuwe ramen en luiken rond te krijgen. Zo is de bal aan het rollen gegaan. 

Het is niet bij een eenmalige actie gebleven. Na de nieuwe ramen, luiken en deuren ligt er sinds november 2007 ook een nieuwe vloer in de leef- en slaapruimte van de weeskinderen.

Bij ons bezoek in februari 2009 hebben we ons akkoord gegeven om ieder kind een individueel afsluitbaar kastje te bezorgen.

Dit lijstje is zeker nog niet ten einde. Het spreekt voor zich dat er nog veel werk aan de winkel is in het MCC.

Wie dit project wil steunen kan altijd storten op rekening Iban  BE07 4460 0013 8166 Bic KREDBEBB onv. Vzw. De Vreugdezaaiers met mededeling: Project Sister Justin. Een fiscaal attest is er voor stortingen vanaf € 40,00.